Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy használjunk az oldal működéséhez szükséges cookie-kat.

Hirdetési cookie-kat csak az Ön hozzájárulása után használunk. Ezek a cookie-k az Ön viselkedése alapján segíthetnek nekünk célzott reklámokat megjeleníteni közösségi oldalakon vagy más weboldalakon.

HozzájárulokNem járulok hozzáTovábbi információk

Emanuele Üzlet és Webáruház, Origami Bikini, Bahama, Yaffa Swimwear, Carib Swimwear viszonteladó

www.emanuele.hu

adatkezelési tájékoztató

1.     Bevezető

A www.emanuele.hu üzemeltetője tiszteletben tartja a weboldalunk látogatóinak adatait, amelyek a web-statisztika, regisztráció útján a birtokába kerülnek. A birtokunkba került magántermészetű adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeljük. A regisztrált látogatóink adatait kizárólag kapcsolattartáshoz használjuk fel. Az adatokat harmadik félnek nem adjuk át semmilyen formában. A kiszállító partnererünk is a fenti feltételek szerint jár el. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

2.     Adatkezelő

Molnár Erzsébet e.v.
-------------------------------------------------------
Székhely és postacím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 118.
Adószám: 49985647-1-33
Nyilvántartási szám: 2707662

Ügyfélszolgálat email: webshopuzlet/kukac/gmail.com
Tel: +36/20/474-1271 vagy +36/20/287-38-10

3.     Adatvédelmi tisztviselő

A www.emanuele.hu webáruháznak nincs adatvédelmi tisztviselője, mivel: 

  1. az adatkezelést, adatfeldolgozást nem Hatóság vagy közfeladatot ellátó szerv végzi,
  2. a szervezet alaptevékenységei nem foglalnak magukban olyan adatkezelési műveleteket, amelyek jellegüknél, hatókörüknél és/vagy céljaiknál fogva az érintettek rendszeres és szisztematikus nagymértékű megfigyelését teszik szükségessé, és
  3. az adatkezelő vagy az adatfeldolgozó fő tevékenységei nem foglalják magukban a különleges személyes adatok nagy számban történő kezelését.

4.      A személyes adatok kezelésének célja és jogalapja

Cél/tevékenység

Kezelt adatok

Jogalap

Tárolás időtartama

Vásárlói fiók létrehozása (regisztráció közvetlenül, vagy Facebookon keresztül)

E-mail cím, jelszó (hashelt változatban), szállítási és számlázási név, telefonszám, irányítószám, település, utca, házszám, emelet, ajtó (a vásárlói fiók létrehozása opcionális)

Szerződés teljesítéséhez / szerződés megkötését megelőző lépések megtételéhez szükséges

A vásárló kérésére történő törlésig (megjegyzés: ha történt rendelés a fiókból, akkor a további adatkezelés hatására a vásárló adatait lehetséges, hogy a fiók törlése után is tároljuk).

Rendelés

E-mail cím, szállítási és számlázási név, telefonszám, irányítószám, település, utca, házszám, emelet, ajtó (a rendeléshez kötelező az adatokat megadni, azok nélkül nem lehetséges a rendelés és így a szerződés teljesítése)

Szerződés teljesítéséhez szükséges

8 év

Rendelés állapotfrissítés üzenet e-mailen

Név, e-mail cím

Szerződés teljesítéséhez szükséges

8 év

Üzenetküldés kapcsolatfelvételi űrlappal

Név, e-mail cím, telefonszám, üzenet

Szerződés teljesítéséhez / szerződés megkötését megelőző lépések megtételéhez szükséges

90 nap az utolsó megkereséstől akkor, ha nem meglévő vásárló, 8 év az utolsó vásárláshoz képest akkor, ha már vásárolt korábban az érintett

Számlázás

E-mail cím, számlázási név, telefonszám, irányítószám, település, utca, házszám, emelet, ajtó

Jogi kötelezettség teljesítéséhez szükséges

8 év

Termék értékelés

Név, e-mail cím, 1-5 értékelés, rövid vélemény, kifejtett vélemény, ajánlás ténye

Hozzájárulás (bármely időpontban visszavonhatja)

A hozzájárulás visszavonásáig

Termékkel kapcsolatos kérdés küldése termékadatlapról

Név, e-mail cím, kérdés

Hozzájárulás (bármely időpontban visszavonhatja)

A hozzájárulás visszavonásáig

 

 5.     Adatok továbbítása és adatfeldolgozók

Név

Tevékenység

Elérhetőség

E és Zs Adó Bt.

könyvelés

Fényes Lórántné
2330 Dunaharaszti, Knézich utca 13.

Erste Bank Hungary Zrt.

online bankkártyás fizetés

1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26.

erste@erstebank.hu

https://www.erstebank.hu/

123 Számla.hu , KontorNET Bt.

online számlázó

9081 Győrújbarát, Fő u. 45.

info@123szamla.hu

http://123szamla.hu/

Magyar Posta

futárszolgálat

1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. 

ugyfelszolgalat@posta.hu

http://www.posta.hu

Google Gmail

e-mail szolgáltató

1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043
USA

http://gmail.com

Kontornet Bt

tárhelyszolgáltató

9081 Győrújbarát, Fő u. 45. info@startuzlet.hu https://startuzlet.hu

Adatfeldolgozó: Cégnév: KONTORNET Bt. Székhely: 9081 Győrújbarát, Fő u. 45. Képviselő: Kontor Zoltán Cégjegyzékszám: 0806013458 Adószám: 22389426-2-08 E-mail: info@startuzlet.hu Weboldal: https://startuzlet.hu

6.     Harmadik országba történő adattovábbítás

 Webáruházunk e-mail szolgáltatója a Google Gmail. 

1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043
USA

http://gmail.com

 7.     Az érintettek jogai

A felhasználó bármikor jogosult tájékoztatást kérni a Szolgáltató által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá – a regisztráció során megadott e-mail cím kivételével – bármikor módosíthatja azokat. 

Szolgáltató a Felhasználó kérésére tájékoztatást ad a rá vonatkozó, általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg adatait. Szolgáltató a kérelem benyújtásától számított 10 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást.

A Felhasználó bármely, az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, illetve észrevétellel a Szolgáltató munkatársához fordulhat az alább megjelölt elérhetőségeken keresztül.

A Felhasználó bármikor jogosult a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését vagy azok törlését kérni az alább megjelölt elérhetőségek valamelyikén. Szolgáltató a kérelem beérkezésétől számított 3 munkanapon belül törli az adatokat, ez esetben azok nem lesznek újra helyreállíthatók. A törlés nem vonatkozik a jogszabály (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Szolgáltató a szükséges időtartamig megőrzi.

Felhasználó kérheti továbbá, adatainak zárolását. A Szolgáltató zárolja a személyes adatot, ha az érintett ezt kéri, vagy ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené a Felhasználó jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárta.

A helyesbítésről, a zárolásról és a törlésről a Felhasználót, továbbá mindazokat értesíteni kell, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbították. Az értesítés mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel a Felhasználó jogos érdekét nem sérti.

Ha az adatkezelő az érintett helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmét nem teljesíti, a kérelem kézhezvételét követő 30 napon belül írásban közli a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait.

Felhasználó tiltakozhat személyes adatainak kezelése ellen. Szolgáltató a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja. 

Az érintett a jogait az alábbi elérhetőségeken gyakorolhatja: 

Név: Molnár Erzsébet
Cím: 2330 Dunaharaszti, Fő út 118.
Telefonszám: 06204741271

 

Adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük:

az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint

az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, és

a 2001. évi CVIII. törvényt az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekre, valamint a Felek jogviszonyára a Polgári Törvénykönyv, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokról szóló 2001. évi CVIII. törvény, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet, valamint a mindenkori Fogyasztóvédelmi rendelkezések az irányadók.

 

8.     Panasz benyújtásának módja

Amennyiben úgy érzi, hogy az adatkezelésünkkel kapcsolatos problémáját nem tudja, vagy nem akarja velünk kommunikálva megoldani, akkor panaszát elküldheti az illetékes hatóságnak:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH)
1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.
Telefon: +36-1-3911400
Telefax: +36-1-3911410
Web: http://naih.hu
E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu
Online ügyindítás: http://naih.hu/online-uegyinditas.html

 

9.     Süti (cookie) információk

A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát letilthatja a böngészője beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra.

Közvetlenül általunk elhelyezett sütik

Webáruház rendszerünk közvetlenül a következő sütiket helyezheti el az Ön által használt eszközön:

Süti (cookie) neve

Célja

Tárolási idő

PHPSESSID

Munkamenet azonosító. Szükséges a webáruház alapvető működéséhez, a kosárba helyezéshez és így a megrendeléshez.

A böngésző bezárásáig tárolódik.

euCookieWarningAccepted

Ha megjelent a Cookie figyelmeztető sáv, és a látogató a "Rendben" gombra kattint, akkor ennek az eseménynek a rögzítésére szolgál.

A böngésző bezárásáig tárolódik.

felnottBelepett

Ha bizonyos tartalmak csak felnőtt látogatók részére szólnak, akkor az erről szóló figyelmeztető elfogadásának rögzítésére szolgál.

A böngésző bezárásáig tárolódik.

Külső szolgáltatók (harmadik fél) által elhelyezett sütik:

Süti (cookie) neve

Célja

Tárolási idő

Google Analitika

Segíti a weboldal használatának elemzését.

A böngésző bezárásáig tárolódik.

Google webmastertools

Segíti a weboldal használatának elemzését.

A böngésző bezárásáig tárolódik.

Facebook

A Facebook like és megosztás lehetőséget lehetővé teszi.

A böngésző bezárásáig tárolódik.

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.